ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων που χρήζουν φροντίδα και με οδηγό τις ανάγκες της κοινωνίας, εντείνουμε την προσπάθεια προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας ηλικιωμένων ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη, διασφαλίζοντας στους ίδιους και τις οικογένειές τους ένα περιβάλλον άξιο της εμπιστοσύνης τους.

Το προσωπικό του χώρου φιλοξενίας και φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων Εφέστια, είναι άρτια εκπαιδευμένο, επιστημονικά καταρτισμένο, ικανό να προσφέρει ποικιλοτρόπως «στον δικό σας άνθρωπο».

Όταν ο άνθρωπος σας φτάνει στην επιτακτική ανάγκη αυξημένης επίβλεψης επί 24ώρου βάσεως, οι υπηρεσίες που εμείς προσφέρουμε, συνιστούν  την καλύτερη δυνατή  επιλογή σας για όλους τους δικούς σας ανθρώπους, αυτοεξυπηρετούμενους μη αυτοεξυπηρετούμενους, με χρόνιες παθήσεις, με κινητικά προβλήματα  και άλλα παθολογικά προβλήματα.

care efestia

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

  • Η ψυχαγωγία των περιθαλπόμενων μας μέσω προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένων για τον κάθε έναν ξεχωριστά βασισμένα στις δυνατότητες του.
  • Η κοινωνικοποίηση τους μέσω συζητήσεων την ώρα του φαγητού ή στις ώρες των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων τους με τους υπολοίπους περιθαλπόμενων της μικρής κοινότητας μας.
  • Η ομαλή εξοικείωση των περιθαλπόμενων με αυτό το νέο για εκείνους περιβάλλον, του οποίου το κλίμα είναι ιδιαίτερα οικογενειακό και φιλικό.

Φωτογραφίες των χώρων μας

Αγάπη και φροντίδα των ηλικιωμένων